Ud i naturen på mountainbike

Kom af vejen og hop på mountainbiken. En mountainbike er den perfekte måde at komme i form på om vinteren og med det rette cykeltøj, så behøver cykling om vinteren i Danmark ikke at være en kold fornøjelse.
Der findes rigtig mange forskellige slags mountainbikes og de findes også i rigtig mange forskellige prisklasser.
Hvis du ikke lige er helt vild for at få fat i en Specialized eller en Trek – så kan du også sagtens få fat i en mtb til billige penge. Specielt hvis du gerne vil handle online, så kan man få en rigtig fin begynder mountainbike til billig pris.
Der er ikke noget bedre end at slippe for stress og jag specielt når man skal træne og hvis man vælger at køre mountainbike, så kommer man netop væk for byens stress og larm og kan i stedet for bytte den ud med fuglekvidder og bøgens susen.
Det eneste krav for at komme ud i skoven og cykle er, at man har en cykel som kan holde til det. Og her er en mtb helt klart at foretrække, da den med sin gode affjedring giver en lækker cykeltur og dens brede dæk punkterer ikke nær så let, som dækkene gør på en almindelig hverdagscykel. Desuden er det en stor fordel at benytte sig af en mtb i skoven, da man sidder mere oprejst og derfor har et bedre overblik og lettere kan holde balancen i det ujævne terræn. I skoven kommer man også ofte ud for, at man er nød til at stå af cyklen og her har en mountainbike en noget lavere indstigningshøjde, som gør den let af komme af og på.