Sikkerheden i top med en Bilby cykelstol.

Der er mange grunde til at vælge en Bilby cykelstol fra Polisport, men den allerbedste grund er og bliver den meget høje sikkerhed, som denne barnestol yder for barnet der benytter den.
Polisports topmodel i alle test af cykelstole er en Bilby. Den vinder ikke blot grundet at det er en billig cykelstol, men også i høj grad, fordi det er en af de sikreste cykelstole på markedet. Der er kun en anden cykelstol, som altid ligger i toppen sammen med en Bilby fra Polisport, nemlig en Yepp Maxi cykelstol, men den har en anden kæmpe ulempe, når den sammenlignes med en Polisport Bilby – nemlig prisen…..

Forskellen på Polisport og Yepp

Hvor en Bilby cykelstol kan fås til en pris der ligger under 500 kr. så må man spytte ca. 1000 kr. i kassen, hvis man vil have en Yepp Maxi cykelstol i stedet. Den helt store forskel ud over prisen på Polisport og Yepp ligger i designet. Hvis man gerne vil have en farvet cykelstol, så skal man vælge en Yepp, mens man kan spare mange penge ved at købe en billig cykelstol fra Polisport må nøjes med en sort cykelstol, som man så kan peppe lidt op med nogle kulørte puder, hvis man vil have lidt mere design over den.
Der har været lavet mange test og sikkerhedsmæssigt så ligger de to cykelstole så tæt som de kan komme til det og derfor er det valg som forbrugeren må træffe om, man vil betale de dobbelte for en flot farvet cykelstol, eller om man vil have en billig cykelstol, der ikke er helt så moderne og så nøjes med at betale det halve. Her kan du læse meget mere om cykelstole fra Polisport eller her.


Skriv et svar