Rabatkode til cykelpartner 2013 – bliv ikke snydt

Rabatkode til cykelpartner og mange andre forhandlere er ikke lette at få fat i og ofte bliver forbrugere snydt af hjemmesideejere, som tjener penge på reklamer.

Webshops som fx cykelpartner har rabatkoder, som de sommetider benytter til forskellige former for markedsføring. Disse rabatkoder er i første omgang ment som en service til forbrugeren, men som med alt andet, så bliver ting misbrugt.

Mange forbrugere leder efter rabatkoder til forskellige webshops og her vises eksemplet med cykelpartner.dk. Hvis man går ind på google.dk og søger efter cykelpartner rabatkode, så vil man se et resultat, som viser 10 resultater for rabatkoder, men ikke en eneste af dem er for cykelpartners egen hjemmeside. Samtlige af disse sider er hjemmesider, som tjener penge på reklamer og der findes i skrivende stund ikke en eneste aktiv og brugbar rabatkode til cykelpartner. Alligevel reklameres der på samtlige sider med ”klik her” og se rabatkode cykelpartner. Ejerne af disse hjemmesider er smarte nok, da de tjener penge hver gang, at en intetanende forbruger klikker på deres rabatkode knap. Men forbrugeren bliver vildledt, da de ikke får en reel rabatkode til cykelpartner, selvom de bliver lovet det.

Om man søger på cykelpartner eller enhver anden større virksomhed, så vil man altid finde hjemmesider, som lover, at hvis du klikker her, så får du en rabatkode. Hvis hjemmesiderne ikke kan finde en gyldig rabatkode, så bruger de ofte en rabatkode, som hedder fri fragt ved 1000 kr. eller lignende – men dette kan forbrugeren først se, når de har klikket på knappen og derved støttet hjemmesideejeren med x antal kr. for at denne har hjulpet med at vildlede han eller hende.

Her kan du se, om der findes en reel og aktiv rabatkode til cykelpartner.

Du kan også læse mere om problemstillingen omkring brugen af rabatkoder her.

Skriv et svar