Rabatkode til Cykelpartner 2015 – spar penge uden at blive snydt

Cykelpartner benytter sig af rabatkoder til flere ting, men hovedsageligt bliver der givet en rabatkode i forbindelse med en fejl fra Cykelpartners side og denne rabatkode kan kunden så benytte ved sit næste køb. Førhen blev der ofte udleveret rabatkoder, som gav 5% eller 10% i en given periode. Dengang blev koderne benyttet til at belønne gode faste og loyale kunder. Men desværre blev det moderne at dele sådan en kode på nettet og mange tjente og tjener også i dag mange penge på, at lave rabatkodesider. Dette har gjort, at Cykelpartner.dk ikke mere udsteder rabatkoder, som kan bruges på den måde. Der er jo ikke nogen fornuft i, at man slår en procentdel af prisen for alle kunder.

Pas på snyderne

Desværre er der stadig mange rabatkodesider, som tjener fedt på at foregive, at det er muligt at få en rabat. Snyderne benytter sig af, at rigtig mange finder deres varer i shoppen og derefter går de på Google, om søger efter en rabatkode. Cykelpartner er et stort brand efterhånden og ved at benytte Cykelpartners navn, kan disse folk trække en masse trafik til deres side og når den forvirrede bruger trykker på knappen ”få din rabatkode her”, så sendes de igennem et link, hvor ejeren af hjemmesiden får en procentdel af salget. Men brugeren får ingen rabat. I og for sig er det ikke noget problem for brugeren, og alligevel er det. Fordi for hver gang, at en hjemmesideejer får en procentdel af salget, så skal dette dækkes ind og det kommer forbrugeren til at betale for. Så derfor bør man ikke blot klikke på må og få, i sidste ende bliver provisionen nemlig lagt oveni varens pris.

Søgning efter rabatkoder

Desværre er der rigtig mange webshops, som tjener alt for meget på deres varer og derfor betyder det ikke noget for dem, at man giver og deler rabatkoder. Man hvis en virksomhed forsøger at holde et billigt og alligevel rentabelt prisleje, så er det ikke sjovt, når ens fortjeneste ryger til falske rabatkoder. Men brugen af rabatkoder er meget udbredt og da man ofte kan finde en gyldig rabatkode til en webshop, så har rigtig mange forbrugere gjort det til en vane, at man leder efter en rabatkode inden man handler. Her finder man måske en rabatkode til webshoppen på 10%. Hvis webshoppen så også skal betale 10% i provision til hjemmesideejeren, så er der lige mistet 20% på salget. I sidste ende betyder det, at man er nød til at sætte varen op med de 20% for at kunne tjene penge på salget. Hvis du gerne vil læse mere om problematikken omkring rabatkoder, så har vi to gange før skrevet om det. Første gang var tilbage i 2013 og anden gang var i 2014


Så hvis du ikke vil sætte prisen på din varer op, så tænk dig godt om, inden du søger efter rabatkoder og klikker rundt på en masse forskellige sider. I sidste ende er der kun en til at betale merprisen.
Hvis du vil tjekke, om der er aktive rabatkoder, så kan du på Cykelpartners egen hjemmeside se, om der findes aktive rabatkoder. Se siden her.