E-cigaretter for og imod.

Der er rigtig mange gode grunde til, at man ikke skal benytte sig af e cigaretter, men der er faktisk lige så mange grunde til, at det er en god ide at benytte sig af dem.

Ulemper ved E-cigaretter.

Uanset hvad producenterne af e cigaretter påstår, så er e cigaretter unødvendige for kroppen og specielt, hvis man benytter sig af væske med nikotin, så tilfører man kroppen nogle stoffer, som ikke er naturlige for den.
Hvis man ser bort fra de ting, som kroppen skal bruge som byggesten for at fungere, så bør man betragte alt, hvad der er unødvendigt for kroppen, som en potentiel skadelig påvirkning af kroppen. Og det gælder for ALT. Det gælder for kaffe, te, saftevand, sodavand, slik, chips og andet i samme genre.

Fordelen ved E-cigaretter.

Fordelen ved e cigaretter er, at hvis man har været så dum at gøre sig selv afhængig af almindelige cigaretter – så kan e cigaretten være en afløser. Set i forhold til en almindelig cigaret, så er e cigaretten langt mindre skadelig for din krop, da du ikke udsætter sig selv for tjære og andre MEGET usunde ting, som man finder i de almindelige cigaretter.

Konklusion.

Hvis du ikke er afhængig af almindelige smøger – så hold dig fra e cigaretter. Hvis du er afhængig af smøger og overvejer at stoppe, så besøg en dampshop og få vejledning i overgangen til e cigaretter.