Billige punteringsfrie cykeldæk fra Schwalbe.

Når man skal ud og købe sig nogle nye cykeldæk, så kan man vælge at købe de helt billige til omkring 150 kr. for et cykeldæk, eller man kan vælge at købe et kvalitets cykeldæk fra fx Schwalbe til omkring 199 kr.
Forskellen er naturligvis 50 kr. i indkøb og hele 100 kr. hvis man er så uheldig at skulle ud og købe et helt sæt cykeldæk. Og så kommer der lige et men, fordi hvis man køber to billige cykeldæk frem for to gode cykeldæk, så skal man forvente at de billige cykeldæk holder i max et år, hvor de gode cykeldæk holder min mindst to sæsoner og dermed har man faktisk sparet 100 kr. på at købe de gode cykeldæk frem for de billige cykeldæk .

Punkteringsfrie cykeldæk.

Så kommer der lige en anden detalje for nogle og en kæmpe deal for andre. Hvis man køber et godt kvalitets cykeldæk fra fx Schwalbe, så får man et rigtigt godt nærmest punkteringsfrit cykeldæk. Der er mange der laver punkteringsbeskyttelse i deres cykeldæk, men nu kender jeg en del til Schwalbes punkteringsbeskyttelse og derfor bliver det den, som jeg holder mig op af her. Schwalbe har mange former for forskellig punkteringsbeskyttelse i deres cykeldæk, men den mest kendte form for punkteringsfrie cykeldæk er nok det dæk, som hedder Schwalbe Marathon Plus. I cykeldæk fra Schwalbe med betegnelsen Plus er der tale om et af de mest punteringsresistente cykeldæk, bestående af enten Smart Guard eller Kevlar Guard, som også yder en rigtig god beskyttelse af din cykelslange. Læs mere om punkteringsfrie billige cykeldæk.

Skriv et svar